ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cocktail party προς τιμήν του Le Sel D’Issey!

Η νέα δημιουργία του Issey Miyake, το ανδρικό άρωμα Le Sel D’Issey, είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες αφίξεις στον κόσμο των αρωμάτων, η επίσημη παρουσίαση του οποίου πραγματοποιήθηκε στο αριστοκρατικό Makris Athens, ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια της Αθήνας, σε ένα περιβάλλον που τόνισε την κομψότητα και την υψηλή αισθητική του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσκεκλημένοι από τον χώρο της μόδας, της τέχνης και των media είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στη φιλοσοφία του αρώματος μέσα από ένα γευστικό ταξίδι διά χειρός του chef του εστιατορίου Πέτρου Δήμα, ο οποίος εμπνεύστηκε από τα στοιχεία του αρώματος και δημιούργησε ένα μενού που τους ταξίδεψε από τη θάλασσα στη στεριά.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

Τριάντα χρόνια μετά την εμβληματική και συμβολική επίκληση του νερού που έφερε την επανάσταση στον κόσμο της αρωματοποιίας με το λανσάρισμα του L’Eau d’Issey pour Homme, ο Issey Miyake αντλεί έμπνευση από τη φύση με το  Le Sel D’Issey, συνδέοντας τον άνθρωπο με τις αισθήσεις του.

Το αλάτι, το οποίο εκφράζει την αλληλεπίδραση της θάλασσας και της στεριάς, αποτελεί το κύριo συστατικό της νέας δημιουργίας. Μέσω της θάλασσας, εκχυλίσματα από φύκια laminaria και βρύα βελανιδιάς φέρνουν στο άρωμα μια φρέσκια, αλμυρή νότα, ενώ το φυσικό ginger ενισχύει τη ζωντάνια του. Από την πλευρά της γης, το vetiver καλλιεργημένο στην άμμο και το ανακυκλωμένο ξύλο κέδρου, προσθέτουν βάθος και πυκνότητα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΣΚΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΩΔΟΣ, ΜΑΝΟΣ ΒΥΝΙΧΑΚΗΣ

H αμοιβαία αλληλεπίδραση των στοιχείων της θάλασσας και του δάσους είναι αυτό που κάνει το Le Sel d’Issey τόσο δυναμικό και συνάμα τόσο ζωντανό.

Ο διάλογος ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα δημιουργεί την τέλεια ισορροπία που αντανακλάται στη νέα αρωματική σύνθεση.

ΜΑΡΙΛΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΒΛΑΧΑΒΑ, ΠΑΤΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, ΜΙΝΑ ΜΠΙΡΑΚΟΥ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!