ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η κοσμική Αθήνα υποκλίθηκε στις ολάνθιστες δημιουργίες της Ραλλού Γιαννά στο κατάμεστο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη!

Η καλλιτέχνιδα, μεγαλωμένη σε μια οικογένεια όπου η καλαισθησία και η τέχνη ήταν τρόπος ζωής, βρήκε την έκφρασή της μέσα από την τέχνη των paper flowers.

Η Ραλλού Γιαννά παρουσίασε την πρώτη ατομική της έκθεση “Paper Flower Stories”, με 70 από τα έργα της στον χώρο περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη.

Η Ραλλού Γιαννά ελληνίδα δημιουργός paper flower art,παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη ατομική της έκθεση “Paper Flower Stories”, με 70 από τα έργα της στον χώρο περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη.

Μαρίλα Ντάντος Βεντούρα, Ραλλού Γιαννά Κουτσομητοπούλου, Αικατερίνη Λαλαούνη

Η δημιουργός παρουσίασε τις μοναδικές της συνθέσεις, αποκαλύπτοντας το πάθος της για την τέχνη των λουλουδιών από χαρτί. Η καλλιτέχνης, μεγαλωμένη σε μια οικογένεια όπου η καλαισθησία και η τέχνη ήταν τρόπος ζωής, βρήκε την έκφρασή της μέσα από την τέχνη των paper flowers.

Η έκθεση, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να γνωρίσει από κοντά τις εξαιρετικά λεπτομερείς και ρεαλιστικές συνθέσεις της. Τα λουλούδια της, που μοιάζουν να έχουν βγει κατευθείαν από τη φύση, αποτυπώνουν την αφοσίωση και την αγάπη της για την τέχνη, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και φινέτσας.

Ραλλού Γιαννά Κουτσομητοπούλου, Ιωάννα Λαλαούνη
Χριστίνα Μιτσούλη, Μάκης Κλαουδάτος, Μαρία Κλαουδάτου, Κατερίνα Νικολαΐδη
Πάνος Βογιατζής & Ραλλού Γιαννά Κουτσομητοπούλου
Νέλλος & Λη Κανελλοπούλου, Κωσταντής Κουτσομητόπουλος
Τἰτη Ψιλάκη, Παναγιώτης Κωσταντίνου
Ρενέ Ίσσαρη, Μάκης Καμχής, Ντιάνα Μπατή
Μικαέλλα Βεργωτή, Μιχάλης Τζιτζικώστας, Αλεξάνδρα Κυριακίδη
Γωγώ Βουγιουκλή, Αλεξάνδρα Κουτσομητοπούλου, Debbie Καμχή, Σαμπίν Καμχή
Λίζα Φραγκούλη, Χαρά Ξυλά, Κορίνα Καμμένου, Μικαέλλα Βεργωτή

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!