ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπική βραδιά για την Ομάδα Αιγαίου!

Φιλανθρωπική βραδιά προς τιμή και ενίσχυση της Ομάδας Αιγαίου παρέθεσε η Αφροδίτη Δωρίτη Πλακιωτάκη στον επιβλητικό χώρο της ΛΑΕΔ, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων δράσης της Ομάδας Αιγαίου. Η Ομάδα Αιγαίου στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου προσφέροντας κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες, σε αμιγώς εθελοντική βάση ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του αρχιπελάγους.

Νότης Μηταράκης, Αφροδίτη Δωρίτη-Πλακιωτάκη, Ντενίζ Τσιμή, Γιάννης Πλακιωτάκης

Το φιλανθρωπικό δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της υγείας, των media και φυσικά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές της Ομάδας Αιγαίου.

Ελένη Σαμαρά, Αφροδίτη Δωρίτη Πλακιωτάκη
Πόπη Καλαϊτζή Χατζηδάκη, Αφροδίτη Δωρίτη Πλακιωτάκη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Ντενίζ Τσιμή.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής Νότης Μηταράκης, ο πρέσβης του Κατάρ Αλί Αλ Μανσούρι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Βασίλης Χατζίκος και η Πρέσβειρα της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσίσογλου.

Έρση Βότση Ρόκα, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη

Tην βραδιά προλόγισε η Αφροδίτη Δωρίτη Πλακιωτάκη, εξαίροντας την προσπάθεια της Ομάδας Αιγαίου ενώ κατόπιν το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Ομάδας Αιγαίου Ντενίζ Τσιμή, η οποία ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα μέλη της Ομάδας για την συνεισφορά τους.

Τη βραδιά ξεσήκωσαν με τις ερμηνείες τους σε γνωστά τραγούδια οι εκρηκτικοί Swingin Cats.

Φωτογραφίες: Μαρία Μαράκη

error: Content is protected !!