ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A new school year means new beginnings, new adventures & new clothes!

Τελειόφοιτη. Η τελευταία μίας σειράς φωτογραφιών από την «πρώτη μέρα στο σχολείο»….

Πρωταγωνίστρια μου πάντα εσύ, πάντα εκεί, σε τούτην εδώ πόρτα. Με μία τσάντα κρεμασμένη στους λεπτούς σου ώμους γεμάτη βιβλία, αγωνίες, όνειρα και χαρές, διαγωνίσματα, σκονάκια και ραβασάκια.

Σε κάποιες φωτογραφίες φοράς τη σχολική σου στολή, σε κάποιες οι μακριές σου μπούκλες μυρίζουν ακόμη θάλασσα και ήλιο, σε κάποιες τα μεγάλα σου μάτια μαρτυρούν αναστολές, σε άλλες η ανυπομονησία, έχει στήσει ολόκληρη γιορτή.

Και τώρα, σε κοιτάζω καθώς κλείνεις πίσω σου την πόρτα, και μπροστά στα μάτια μου ξετυλίγεται μία σειρά από δεκατρείς φωτογραφίες με καινούργια παπούτσια, με γρατσουνισμένα γόνατα και ηλιοφιλημένα μάγουλα, άλλες με αυτοπεποίθηση και άλλες με ενθουσιασμό.

Σήμερα, φαίνονται όλα ίδια μα αν κοιτάξεις την «φωτογραφία» πιο προσεκτικά, όλα είναι διαφορετικά. Έχεις κόψει τις μακριές σου μπούκλες σε ένα κοντό κομψό καρέ, ενώ δεν μου ζήτησες ποτέ να σου πάρω καινούργια σάκα ή καινούργια κασετίνα. Δεν έχεις χρόνο για αυτά, ολοκληρώνεις εργασίες, κάνεις άλλη μία συνάντηση με την counsellor του σχολείου, κάνεις επαναλήψεις για το upcoming biology retake exam. Τα μεγάλα σου μάτια δεν φοβούνται, δεν ανησυχούν, μα ούτε ανυπομονούν. Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή των ελάχιστων πλέον μέτρων αυτής της συναρπαστικής, δικής σου, ολοδικής σου διαδρομής.

Σήμερα δεν βιάζεσαι. Σήμερα με κοιτάς πιο βαθιά από ποτέ, σα να ‘χει σταματήσει ο χρόνος. Μου χαμογελάς τόσο αληθινά που χαμογελά ο κόσμος όλος. Με παίρνεις μία σφιχτή αγκαλιά, σου ακουμπάω άλλη μία ευχή στα μαλλιά και ίσα που σε ακούω καθώς μου λες «Είμαι και εγώ το ίδιο συγκινημένη…».

Γιατί αυτή, δεν είναι η τελευταία μίας σειράς φωτογραφιών από την «πρώτη μέρα στο σχολείο». Είναι η πρώτη φωτογραφία από μία σειρά από «τελευταίες φορές», έως να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

Καλή επιτυχία τελειόφοιτη μου.
Στην επόμενη φωτογραφία θα κατεβαίνεις τα σκαλιά του Μπενακείου.
Μια ανάσα διαδρομή…

… Έγραψα χθες, πρώτη μέρα τελευταίας χρονιάς στο σχολείο, στο Instargam μου. Και μετά δάκρυσα. Και μετά έλαβα δεκάδες, εκατοντάδες μηνύματα σας με ευχές για όλα μας τα παιδιά, δακρύσατε και εσείς, μου είπατε, ακόμα μου λέτε. Και μετά, πήγα στον Αγιασμό. Σε μία γωνία του προαυλίου για να μην με δει και συγκινηθεί. Και μετά, πήγα για ψώνια… Γιατί μπορεί να μην μου ζήτησε να της πάρω καινούργια σάκα ή καινούργια κασετίνα, μα τις παραγγελίες της μου της έκανε μια χαρά. Και πήγα στο Golden Hall. Γιατί η εν λόγω «παραγγελία» ήταν σαφής και ρητή. «Μαμά αν θέλεις να μου ψωνίσεις για τη νέα σχολική χρονιά πήγαινε στο Tommy Hilfiger, στο Replay, στο Scotch & Soda, στο Under Armour και στο Bag Stories, σε παρακαλώ». Ε, να μην πάει η μάνα?

Follow me…

Ναι ξεκίνησα από το Scotch & Soda, που εκτός από δικό της είναι και δικό μου αγαπημένο. Και ερωτεύομαι με μιας αυτό το Sweatshirt που είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα το φοράει με τα μαύρα leggings της για να είναι comfy στο σχολείο, όμως θα το φοράω και εγώ με τα boyfriend jeans μου.

Love it!

Λατρεύω στην κυριολεξία τις συλλογές του Scotch & Soda γιατί τολμά να συνδυάσει το απρόσμενα αταίριαστο και διαφορετικό, χαρακτηριστικά εφάμιλλα της αυθεντικής Ολλανδικής αισθητικής, δίνοντας έμφαση στα έντονα χρώματα, τα διαφορετικά prints και υφάσματα.

Δεύτερη στάση στο Replay, το οποίο αγαπάει από τότε που ήταν πολύ πολύ μικρή και που συνήθως η «παραγγελία» της είναι «πάρε μου κάτι από το Replay. Οτιδήποτε…»

Πίσω από το brand Replay, υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία που υποστηρίζει την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και την ελευθερία έκφρασης σε κάθε εκδήλωση της ζωής. Το νιώθεις άλλωστε με το που μπαίνεις στο όμορφο αυτό κατάστημα, στο ισόγειο του Golden Hall.

Η άψογη εφαρμογή, η υψηλή ποιότητα υλικών και η έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, φέρνουν τα ρούχα Replay στην κορυφή της προτίμησης όχι μόνο της δικής μου κόρης αλλά εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο εδώ και τρεις δεκαετίες. Τα ρούχα Replay είναι για ανθρώπους που επιτρέπουν στον εαυτό τους να ξεχωρίζει.

Στο ισόγειο ακόμα του αγαπημένου μου Εμπορικού Κέντρου, και κατευθύνομαι προς το Tommy Hilfiger.

Κατευθύνομαι στον «Ναό» του Αμερικάνικου καθωσπρεπισμού, στο κατάστημα στις συλλογές του οποίου μπορώ να βρω όλα όσα θέλει ένας τελειόφοιτος μαθητής για την γκαρνταρόμπα του σχολείου.

Η Tommy Hilfiger είναι από τα κορυφαία designer lifestyle brands στον κόσμο, και φυσικά, διεθνώς αναγνωρισμένη για τον εορτασμό του classic American cool στιλ με ένα preppy twist.

Και όλα αυτά είναι υπέροχα και ωραία, αλλά καινούργια σχολική χρονιά χωρίς καινούργια αθλητικά παπούτσια, είναι σαν να σου στερούν τη μισή χαρά.

Και πάω φυσικά στο Under Armour!

Φιλοδοξώντας να κάνει όλους τους αθλητές καλύτερους μέσα από το πάθος, τον σχεδιασμό και την διαρκή ανάγκη για καινοτομία, η Under Armour προσφέρει μια ευρεία γκάμα τεχνολογικών προϊόντων ρούχων και παπουτσιών για τον καθημερινό και επαγγελματία αθλητή. Φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι πρωταθλητής κάποιος για να αποκτήσει ένα κορυφαίο ζευγάρι running shoes από την Under Armour!

Αν έχεις παιδί μαθητή Λυκείου,εννοείται πως ξέρεις πολύ καλά πως μία τσάντα της Under Armour για το σχολείο είναι η πρώτη τους και μοναδική επιλογή…

Η Under Armour στέκεται πρωτοπόρος στον τομέα των performance τεχνολογικών προϊόντων, προσφέροντας εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένο για τους ασκούμενους και τους αθλητές.

Τέλος να δώσω και μία συμβουλή, αφού (respect) μου επιτρέπεται σαν μητέρα τελειόφοιτης, που έχει φάει με το κουτάλι όχι μία, ούτε δύο, αλλά δεκατρείς «νέες σχολικές χρονιές», πως δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος για να βρεις την πιο κατάλληλη τσάντα, σε όποια τάξη κι αν φοιτά το παιδί σου, από το Bag Stories, στο ισόγειο του Golden Hall.

Follow me…

Το Bag Stories το ξέρεις, γιατί και παιδί στο σχολείο να μην έχεις, έχεις έρθει για να δεις από κοντά τις υπέροχες συλλογές του με είδη ταξιδιού.

Εδώ η ποιότητα συναντά την υψηλή αισθητική, την ώρα που η εξειδίκευση στα είδη δεν έχει τέλος. Το κατάστημα Bag Stories ανταποκρίνεται πραγματικά σε κάθε προσδοκία, διαθέτοντας μία πλούσια ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις κατηγορίες Fashion, Business, Travel & Accessories.

Τα Bag Stories φιλοξενούν βαλίτσες, χαρτοφύλακες, backpacks, γυναικείες και ανδρικές τσάντες, πορτοφόλια και αξεσουάρ ταξιδιού με υπογραφές από κορυφαία brands όπως DELSEY, PORSCHE DESIGN, KIPLING, BRIC’S, PIQUADRO, BG BERLIN, και φυσικά, τις ομορφότερες τσάντες για κάθε τάξη του σχολείου!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, καλή αρχή και κάθε επιτυχία σε κάθε όνειρο τους!

error: Content is protected !!