ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανάμεσα στα σπάνια βελούδα και τα περίτεχνα Malamata στο Flagship Store της The Artians!

«Επέστρεψα -για λίγες ημέρες- και θέλω να έρθω να σε δω!», «Έλα να μου κάνεις ποδαρικό, και να δοκιμάσεις και ένα φόρεμα που θέλω να φορέσεις το βράδυ της Αρμάτας!», είναι το γρήγορο chat που ανταλλάξαμε με την Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, και επειδή όσο ήθελε εκείνη τη δική μου θετική ενέργεια για το ποδαρικό στο ολοκαίνουργιο ατελιέ της, άλλο τόσο ήθελα και εγώ να είναι αυτό ακριβώς το πρώτο ραντεβού της δικής μου Σεπτεμβριανής ατζέντας (πιο σημαντικής και αυτής του νέου έτους) ετοιμάζομαι μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, παίρνω και την Τρούφα αγκαλιά, βάζοντας δυνατά -τόσο δυνατά ώστε να μην σκέφτομαι την κίνηση της Κηφισίας αλλά την ομορφιά της Ύδρας, της Δοκού και των Σπετσών που θα φύγω την μεθεπόμενη- το αγαπημένο μου play list στο αυτοκίνητο, και κατευθύνομαι προς το πρώτο επίσημο ατελιέ και Flagship Store της The Artians, στην αγκαλιά ενός από τους πιο αριστοκρατικούς πύργους της Κηφισιάς, στον αριθμό 7 της Κολοκοτρώνη, του κομψού αυτού προαστίου.

Μπαίνω με το δεξί και με μία όμορφη ανθοδέσμη, ειδική παραγγελία από την Αντουανέτα Κουτσουράδη. Με περιμένει με μία μεγάλη αγκαλιά και πράσινο τσάι.

Σου έδειξα τα πάντα μέσα από δεκάδες Instagram Stories, άλλα γλυκά, άλλα ενθουσιώδη, όλα αυθόρμητα, μιας και όντως, δεν ξέρω αν είμαι πιο πολύ ενθουσιασμένη, χαρούμενη ή συγκινημένη. Βλέπω τις συλλογές της αγαπημένης μου Ελληνίδας σχεδιάστριας, μέσα σε έναν χώρο που αντιπροσωπεύει πλήρως την αισθητική και την προσωπικότητα της.

Βλέπω παντού βιβλία που αφορούν Τέχνη, τους μαρκαδόρους και τις νερομπογιές της, δίπλα στις ακουαρέλες της, βλέπω το ipad της, το έχει πάνω στο όμορφο γραφείο της, ξέρω πως μέσα σε κάποιους φακέλους βρίσκεται η επόμενη συλλογή της.

Βλέπω τα ακριβά βελούδα της με τις φόδρες από μετάξι, flat ballerinas ντυμένες με τα περίτεχνα print της, βλέπω ολόκληρες ιστορίες από την εποχή του Μινωικού πολιτισμού, πάνω σε μακριά μαντό και σε πλισέ φούστες.

Βλέπω ένα ντοσιέ και πάνω του με περίτεχνα γράμματα γράφει «Malamata», άλλο ένα που γράφει «Who’s next? Paris»…

«Αυτός είναι ο χώρος που θα υποδέχομαι το κοινό του Fay’s Control που έχει αγαπήσει τόσα χρόνια τις δημιουργίες μου. Που θα υποδέχομαι τις πιστές πελάτισσες μου. Είναι ο χώρος που δημιουργώ, που εμπνέομαι, αλλά επίσης το Flagship Store όπως ακριβώς το ονειρευόμουν…»

Ένα φόρεμα για την Αρμάτα!

«Δεν είχα ακριβώς την Αρμάτα στο μυαλό μου όταν σχεδίαζα αυτό το print, αλλά κοίτα το! Έχει τα χρώματα των Σπετσών που τόσο αγαπάς και την ευδαιμονία της γιορτής!» μου λέει τώρα καθώς μου προτείνει να δοκιμάσω το Medium.

Καλή επιτυχία αγαπημένη μου! 🧿 Ήμουν από τις πρώτες που αναγνώρισα το πηγαίο ταλέντο σου και την ανεξάντλητη έμπνευση σου, είμαι πάντα η «πρέσβειρα» κάθε νέας συλλογής σου, θα είμαι πάντα κοντά σου! 💙💙

error: Content is protected !!