ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαγική βραδιά για το φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ανακοίνωσε την επόμενη φιλανθρωπική εκδήλωση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι στο Βελιγράδι στις 26 και 27 Οκτωβρίου.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε καλοκαιρινό φιλανθρωπικό δείπνο στο Golf Prive με σκοπό την υποστήριξη των παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Π. και Α. Κυριακού» της Αθήνας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης. 

This image has an empty alt attribute; its file name is 307790.jpg
Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη και καπετάν Παναγιώτης Τσάκος
Νάσια Παπαμανώλη, Μιχάλης Δαλακούρας

Η Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Νάσια Παπαμανώλη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δωρεές που ολοκλήρωσε το Lifeline στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο «Αττικόν» όπου προσφέρθηκαν οκτώ θερμοκοιτίδες και δύο αναπνευστήρες.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, αναφέρθηκε στην καμπάνια «Γίνε φίλος» του Lifeline Hellas. Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και όσους στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του Lifeline Hellas.

David Andrews, Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Εμμανουήλ Παπασάββας

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην ομιλία της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του σωματείου, την Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και την μητέρα της Νένα Παπαμανωλοπούλου, την Οικογένεια Τσάνη και την ΔΕΗ καθώς και τους χορηγούς της στέγασης του γραφείου του σωματείου.

Βαρβάρα και Νίκος Βερνίκος

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί που προσέφεραν στέγαση στο γραφείο του Lifeline Hellas με την χρονολογική τους σειρά, με βραβεία φιλοτεχνημένα από τη διεθνή εικαστικό Αγγελική Αγγελίδη.  

Γιάννης Τρίκαρδος, Αλεξία Μάντζαρη, Ιωάννα Δράγνη και Παναγής Τρίκαρδος

Η κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και Πρέσβης του Lifeline Hellas για τον αθλητισμό, ανακοίνωσε τον δεύτερο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου Lifeline Run που θα διοργανωθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Παναγής Τρίκαρδος, Ιόλη Λύτρα και Απόστολος Τρίκαρδος

Ο εγγονός της Πριγκίπισσας Αλέξανδρος Andrews ξεκίνησε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ενώ ο Μέμος Μπεγνής με την ορχήστρα του διασκέδασε τους καλεσμένους με αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια.

Ο χορηγός Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος και η χρυσή χορηγός Αλεξία Μάντζαρη
Δρ. Άλκηστις Πρίνου και Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου
Ειρήνη Βασιλοπούλου, Γιάννης και Έμη Τρίκαρδου
Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Νίκος Βερνίκος, Γιάννης Τρίκαρδος
Νένα Παπαμανωλοπούλου, Δρ. Μαριλένα και Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αλεξία Μάντζαρη
Γιάννης Σαχίνης, Μαρίλλη, Μαρκέλλα και Γιώργος Συλλάνταβος
Αλεξία Κουλούρη, Ειρήνη Νταϊφά, Δέσποινα Πορτοκάλη
Ελένη Ζέκκα και Aurette Arkas
Η Πρόεδρος Νάσια Παπαμανώλη, ο κύριος Χρυσουλάκης και η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: A.S. Marine Ltd., Οικογένεια Τσάνη, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας, ΔΕΗ. Χορηγοί της εκδήλωσης: Golf Prive, J. Safra Sarasin, Dr. Truth says, Savramis, Arkas Hellas, Help Pharmaceuticals, Margariti Dental Clinic, Novus – Leonidas Nassiakos, ΒΙΚΟΣ, Αγγελική Αγγελίδη, Anna Maria Mazaraki, L’ Occitane En Provence, Mesoestetic Pharma Group, Vibes Pro, Artemide, Davlas & Partners, Lectus Adv., JGK & Associates.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

error: Content is protected !!