ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Madame Ginger εμπνέεται και δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα plant-based menu για την Aria Fine Catering!

H ARIA διοργάνωσε ένα open house event το “Maison ARIA” και για πρώτη φορά άνοιξε το «σπίτι» της στο κοινό. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις στο Κορωπί υποδέχτηκαν εκλεκτούς καλεσμένους του χώρου της εστίασης, εκπροσώπους του πολιτισμού, δημοσιογράφους, event planners,, influencers και επιφανείς επιχειρηματίες.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν το μενού που επιμελήθηκε ο νέος Executive Chef Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, να γνωρίσουν τη Madame Ginger που δημιούργησε με την ομάδα της το νέο plant-based menu και να δοκιμάσουν τις συνταγές που φέρουν την υπογραφή της. Απόλαυσαν επίσης τα signature cocktails του νέου bar concept “BAR STORIES by ARIA” που δημιούργησε ο διακεκριμένος Mixologist Πάνος Μπεκιάρης αποκλειστικά για την ARIA.

Ιωάννης Μάνος, Τατιάνα Λύγαρη, Παναγιώτης Γιαννακός
Νίκος Διαμαντής, Ευσταθία Τζόβα, Αγγελική Δούκα, Μαριλένα Παντάκη (Madame Ginger)
Πέγκυ Σιμιτζή, Άντζυ Γεωργακοπούλου, Ξένια Χατζηπέτρου

Για τον Παναγιώτη Γιαννακό, ιδρυτή και ψυχή της ARIA, η νέα εποχή προτάσσει τη συλλογικότητα και την εξειδίκευση. Η εταιρεία παράλληλα κρατά σε όλα τα επίπεδα τις διαχρονικές της αξίες όπως η προσωπική φροντίδα και η απαράμιλλη ποιότητα της πρώτης ύλης. Σε αυτό το πλαίσιο ο νέος Executive chef Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ένωσε τις δυνάμεις και τη διεθνή εμπειρία του με τους ανθρώπους της ARIA ανοίγοντας μαζί ένα καινούριο κεφάλαιο στο fine catering.

Η ARIA έρχεται παράλληλα να καλύψει τη σύγχρονη ανάγκη για μία plant-based διατροφή δημιουργώντας το Plant-based Celebration Menu & Box by Madame Ginger.

Άννα Χαλικιά, Μαριλένα Παντάκη (Madame Ginger), Ειρήνη Ψηφίδη, Μάρα Βασιλάκου, Ιωάννα Μαστροκόλια
Βαγγέλης Πέππας, Νίκος Κοντόπουλος
Χριστιάνα Δαρμή, Ευφροσύνη Πολυζώη

Για το σχεδιασμό του νέου μενού, η ομάδα της Madame Ginger άντλησε έμπνευση από νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές κι εκδηλώσεις.

Mini burger αρακά με coleslaw, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwich cake με ρεβυθοσαλάτα, σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών προσφέροντας μια προηγμένη plant-based γευστική εμπειρία σε κάθε εκδήλωση.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Ισμήνη Κιμιωνή

error: Content is protected !!