ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Arianne is back!




Η Αριάν είναι κούκλα, φρέσκια, ενημερωμένη, με μία αβίαστη κομψότητα που δεν προσπαθεί να την αποκτήσει, την έχει καλλιεργήσει μέσα από τις προσλαμβάνουσες και τα ταξίδια της, την παιδεία της και τις αναζητήσεις της.

Αν είσαι ανήσυχο πνεύμα και δεν μπορείς και δεν θέλεις να κάτσεις πάνω στις όποιες δάφνες έχεις κερδίσει ή σου έχει η ζωή χαρίσει, ψάχνεσαι διαρκώς. Και ανακαλύπτεις καινούργια κανάλια επικοινωνίας και δημιουργίας, που σε διατηρούν σε μία λιακάδα μόνιμης εφηβείας, μετατρέποντας τη ζωή σου -με τις όποιες αναποδιές και δυσκολίες- σε ένα ατελείωτο ηλιόλουστο καλοκαίρι. Την Αριάν Λαζαρίδη έχω στο μυαλό μου, μία από τις πιο όμορφες και κομψές Αθηναίες, η οποία, με τη χάρη που έχει μπορεί να φορέσει ένα blue jean και ένα λευκό T-shirt, με τα πάνινα All Star της και τα κοκάλινα rayban wayfarer της (από πάντα, πάντα και για πάντα), να αφήσει το πρόσωπο της πεντακάθαρο δίχως ίχνος μακιγιάζ, και να γυρίσουν με μιας όλα τα κεφάλια στο πέρασμα της, να την θαυμάσουν, σαν να φορούσε το ομορφότερο αριστούργημα Υψηλής Ραπτικής. Χάρισμα; Θείο δώρο; Ταλέντο; Ναι, όλα αυτά αλλά όχι μόνο αυτά.

Μπες στους λογαριασμούς της στο Tik-Tok και στο Instagram και άφησε την να σου απαντήσει η ίδια, μέσα από τα σύντομα βίντεο με τις συμβουλές που δίνει για κάποιες από τις αξέχαστες εμφανίσεις της.

Ιδέες για καθημερινά outfits, από το τι να φορέσεις για να πας σε έναν θερινό κινηματογράφο ένα βράδυ του Σεπτέμβρη, πως να πας άνετα αλλά και κομψά ντυμένη στα μαγαζιά, πως να είναι ένα φόρεμα που θα καλύψει τα δύο παραπανίσια κιλά (αν και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στην Αριάν), χίλιες δύο περιπτώσεις που μέσα από τις συμβουλές της γνωστής στιλίστριας, θα αντλήσεις ιδέες για αβίαστα εμπνευσμένες εμφανίσεις που ουδεμία σχέση έχουν με τις αναμασημένες συμβουλές για στιλιζαρισμένα σεταρίσματα περασμένων δεκαετιών.

Η Αριάν είναι κούκλα, φρέσκια, ενημερωμένη, με μία αβίαστη κομψότητα που δεν προσπαθεί να την αποκτήσει, την έχει καλλιεργήσει μέσα από τις προσλαμβάνουσες και τα ταξίδια της, την παιδεία της και τις αναζητήσεις της. “Κολλημένη στα social media προσπαθώ να μάθω πως λειτουργούν, μπαίνω σ έναν νέο κόσμο που δεν ξέρω που οδηγεί ακριβώς και πάω ψηλαφώντας χαρούμενη να τον εξερευνήσω” μας λέει η Αριάν μέσα από τα κανάλια επικοινωνία της και συνεχίζει “Κορίτσια φτιάχνουμε ντουλάπες, σχεδιάζουμε τις κινήσεις του χειμώνα στα ρούχα! Ακολουθείστε με στο instagram για περισσότερα κοριτσίστικα παιχνίδια…”

Follow her…

error: Content is protected !!