ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το γενέθλιο δείπνο της αδελφής του Elon Musk, Tosca στη Λίνδο!

Happy 50th birthday Tosca!

Με αφορμή τα γενέθλια της Tosca Musk διοργανώθηκε και ένα δείπνο με την οικογένεια Musk και στενούς φίλους, στο γνωστό εστιατόριο Blue Fin on the water, του Aquagrand Exclusive Deluxe Resort της Λίνδου.  Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στην πριβέ προβλήτα πάνω στα κύματα στο ίδιο υπέροχο σκηνικό που γυρίστηκε η ταινία «Τα Κανόνια του Ναβαρόνε». Το τραπέζι στολίστηκε με συνθέσεις απο κρίνα και λεμονιές, φούλια της Λίνδου και γιασεμιά από ροδίτικο κήπο και στρώθηκε με σουπλά ζωγραφισμένα από την εικαστικό και  ιδιοκτήτρια του χώρου, Μαιρη Καμπουροπούλου.  Η οικογένεια Musk, η Tosca και τα δύο εντεκάχρονα παιδιά της, η Άντα Ηλιοπουλου με την κόρη της Αλεξανδρα Σπανού ήταν ανάμεσα στους στενούς φίλους που έφτασαν με τα golf carts στην παραλία, για να τους υποδεχθούν η Μαίρη Καμπουροπούλου με τον γιο της, Γιώργο  Καμπουρόπουλος. Το δείπνο επιμελήθηκε ο σεφ Ηλίας Πατσιαούρας, εμπνευσμένος από τον φιλόσοφο Κλεόβουλο που δίδασκε την ισορροπημένη ζωή.

η Tosca Musk με την Μαίρη Καμπουροπούλου και την Άντα Ηλιοπούλου

Του δείπνου, ακολούθησαν δώρα με έντονο ελληνικό χαρακτήρα που δόθηκαν σε όλους τους καλεσμένους, με την Tosca Musk να ξεχωρίζει το δώρο- έργο τέχνης που έφερε την υπογραφή της εικαστικού  Μαίρης Καμπουροπούλου από την Λινδιακών καταβολών συλλογή της MQA Mari Queen art of Lindos. Όλα τα δώρα ήταν τοποθετημένα σε μια shopping bag με την υπογραφή MQA Mari Queen art of Lindos και ειδικά για την εορτάζουσα υπήρχε και ένα κόσμημα λαιμού με μπλε βαθύ μάτι σχεδιασμένο από την Έλενα Σύρακα.  

Γιώργος Καμπουρόπουλος, Tosca Musk
Το τραπέζι στολίστηκε με συνθέσεις απο κρίνα και λεμονιές, φούλια της Λίνδου και γιασεμιά απο τον ροδίτικο κήπο και στρώθηκε με σουπλα ζωγραφισμένα από την εικαστικό και ιδιοκτήτρια του χώρου, Μαιρη Καμπουροπούλου.
Tosca Musk, Μαίρη Καμπουροπούλου
Η παντζαροσαλάτα με Ελληνικό ανθότυρο, κουκουνάρι, υφές παντζαριών & dressing “Xeres” . Το δείπνο ξεκίνησε με amuse buche “Puff Rice” με κρέμα ταραμά, μελάνι σουπιάς και σκόνη καραβίδας. Ακολούθησε ψαρόσουπα «Κακαβιά» με σαφράν, σφυρίδα και καπνιστή 
καραβίδα, ενώ συνέχισε με χτένια σοτέ με κρέμα αυγοτάραχο, χαβιάρι σολομού, αυγοτάραχο ψαριού και καραμελωμένο λεμόνι και ολόφρεσκη ψητή σφυρίδα με φρέσκα βότανα.
Ο σεφ που επιμελήθηκε το εορταστικό δείπνο, Ηλίας Πατσιαούρας

Η Tosca Musk είναι η μικρότερη αδελφή του δικεκατομμυριούχου Elon Musk, ο οποίος μπορεί να έχει μάθει να έχει στραμμένα όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, αλλά η μικρότερη αδερφή του είναι επίσης μία επιτυχημένη επιχειρηματίας. Η 50χρονη Τόσκα Μασκ, είναι διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια της εταιρείας Passionflix, μιας πλατφόρμας που φιλοδοξεί να μετατρέψει στο Netflix των ρομαντικών ταινιών για γυναίκες.

error: Content is protected !!