ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Yannis Sergakis στο ιστορικό Palais Royal!

Με ένα ανεπιτήδευτα cool και πλούσιο σε fashion παρουσίες event γιόρτασε το brand Yannis Sergakis τα εγκαίνια του πρώτου ομώνυμου καταστήματος, την Πέμπτη που μας πέρασε, στο ιστορικό Palais Royal, στην καρδιά του Παρισιού. Εν μέσω της γαλλικής Eβδομάδας Μόδας και με φόντο τους ατμοσφαιρικά κομψούς κήπους του Palais Royal, το παριζιάνικο fashion crowd αλλά και Έλληνες φίλοι του brand έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τον Έλληνα δημιουργό κοσμημάτων, Γιάννη Σεργάκη, αλλά και να γιορτάσουν την εξωστρέφεια του ελληνικού κοσμήματος στη διεθνή σκηνή της μόδας.

Στον αριθμό 126 της οδού Galerie de Valois…

Από την αρχή της σύστασης του, εδώ και περίπου μια δεκαετία, το jewelry brand Yannis Sergakis κατέκτησε αβίαστα και οργανικά το «απαιτητικό» γαλλικό κοινό σημειώνοντας σημαντική παρουσία σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη τη Γαλλία – μεταξύ άλλων, στο περίφημο Espace Bijoux στο luxury πολυκατάστημα Le Bon Marché.

Βαλέρια Ταράντο, Σια Ξαναλάτου, Γιάννης Σεργάκης, Christophe Mélard και Ιλεάνα Μακρή.

Στο πρώτο ομώνυμο κατάστημα Yannis Sergakis, στον αριθμό 126 της οδού Galerie de Valois, το γαλλικό αλλά και διεθνές κοινό θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις signature συλλογές Yannis Sergakis, όπως οι Immortelle, Charnière και Sigma, αλλά και capsule συλλογές όπως η Stellaris με συλλεκτικό χαρακτήρα που θα σχεδιάζονται ειδικά για τις ομώνυμες boutiques.

O Γιάννης Σεργάκης με τον σχεδιαστή υποδημάτων και creative director των αξεσουάρ του οίκου Hermès, Pierre Hardy, μαζί με τον Christopher Turnier.
Ο πρώτος χορευτής (Danseur Etoile) του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού, Hugo Marchand.
H διάσημη Γαλλίδα σεφ και food blogger, Εva Gaillot, γνωστή και ως The French Coconut.
Η επιχειρηματίας EMMA SAWKO, επικεφαλής του πιο cool health spot στο Παρίσι “Wild And The Moon” και του concept store “Comptoir 102”.
Βαλέρια Ταράντο, Γιάννης Σεργάκης, ‘Ελενα Γαλύφα.
Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Η Μιμίκα Κολοτούρα, founder του brand Zeus + Δione, με τον Γιάννη Σεργάκη

Από τις πρώτες του βόλτες στο
Παρίσι, το Palais Royal, αυτό το πλούσιο σε ιστορία και διαχρονική κομψότητα αξιοθέατο, ήταν
το μέρος όπου κατέφευγε για να αποσυνδεθεί και να ηρεμήσει, να διαβάσει ή να
ψωνίσει. Ήταν το μέρος όπου κάποτε ονειρευόταν να ανοίξει το πρώτο του
κατάστημα.

Η Γαλλίδα fashion influencer, Marie Helene Dubois Gervais.
Η ιδιοκτήτρια της παριζιάνικης multi-brand μπουτίκ κοσμημάτων WHITEbIRD, Stephanie Roger, με την fashion & beauty σύμβουλο, Virginie Dhello.
O σχεδιαστής κοσμημάτων Marc Alary και ο Yuta Ishihara, σχεδιαστής και founder του jewelry brand SIHARA με έδρα το Τόκιο.
Ο Αλέξανδρος Κασσανδρινός και ο Γιάννης Σεργάκης
Η Γαλλίδα δημιουργός fashion περιεχομένου, Carlota Pitarch.

«Το Palais Royal ήταν πάντα ένας τόπος έμπνευσης για μένα, σαν
μια αυτόνομη πόλη μέσα στην πόλη», λέει. «Οι κήποι, η αρχιτεκτονική, η
ιστορία… εδώ το παρελθόν συναντά το παρόν, όπως ακριβώς και στα
κοσμήματά μου».

Με ένα ανεπιτήδευτα cool και πλούσιο σε fashion παρουσίες event γιόρτασε το brand Yannis Sergakis τα εγκαίνια του πρώτου ομώνυμου καταστήματος, την Πέμπτη που μας πέρασε, στο ιστορικό Palais Royal, στην καρδιά του Παρισιού.

Βάσω Παπαγιαννακοπούλου, Γιώργος Κυριακίδης, Πάνος Δάβιος, Βίβιαν Ρουβέλα, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, Μαργαρίτα Χρυσάκη.

Με αυτό το άνοιγμα, ο Γιάννης Σεργάκης προσκαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης του φωτός να ανακαλύψουν μαζί με τα κοσμήματά του και ένα κομμάτι της ψυχής του στην καρδιά του Παρισιού. Σε μια γιορτή πολιτισμού, δεξιοτεχνίας και αγάπης για την ομορφιά που μας συνδέει όλους.

Συγχαρητήρια Γιάννη!

error: Content is protected !!