ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα εντυπωσιακά brooch της Tessi Designs στο «Christmas at The Pop Up Project» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Τα λατρεύω. Και όχι μόνο εγώ, μιας και κάθε φορά που φοράω ένα από τα υπέροχα brooch της, τα μηνύματα σας στο instagram έρχονται το ένα πίσω από το άλλο που με ρωτάτε για αυτά. Και αυτή την φορά, μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας λοιπόν στο «Christmas at The Pop Up Project» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Τονίζοντας τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας, το tessi.designs επαναπροσδιορίζει τη θηλυκότητα μέσω μιας νέας αισθητικής, που αντέχει στον χρόνο.

Με έμπνευση από την τέχνη και τις ανεξάντλητες ομορφιές της φύσης, το brand προσφέρει άπειρες στιλιστικές επιλογές, ενώ αποδομεί τα «κλισέ» της μόδας, αξιοποιώντας μοντέρνα υλικά και φόρμες. Τα υλικά συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους με απώτερο σκοπό ένα ξεχωριστό , μοναδικό αποτέλεσμα για κάθε ηλικία και τύπο σύγχρονης γυναίκας .

Τα σχέδια του υπογραμμίζουν δυναμικά την προσωπικότητα, το ύφος και το στιλ της κάθε γυναίκας, απογειώνοντας κάθε outfit. Οι καρφίτσες σνδυασμένες κατάλληλα μπορούν να αναβαθμίσουν εξόχως ένα ουδέτερο ρούχο και να του προσθέσουν αυτοπεποίθηση και γοητεία.

Για το φετινό χειμώνα, άγριο μετάξι, βελούδο, ποικιλία μποά και νέες υφές, συνθέτουν μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ, ενθαρρύνοντας τη γυναίκα που τα επιλέγει να εντοπίσει την προσωπική της σφραγίδα και να εκφραστεί ελεύθερα. Η αγάπη σε φίνα υλικά πρωτοστατεί σε κάθε κατασκευή δημιουργώντας μικρά έργα τέχνης.

Η Tessi Designs θα σας υποδεχθεί στο «Christmas at The Pop Up Project» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, να σας ξεναγήσει προσωπικά στις υπέροχες συλλογές της!

Spread the news & bring friends!

error: Content is protected !!