ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Γιώργος Ντάβλας ερμηνεύει τραγούδια στην παράσταση «Ετυμολογίες», στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου!

Ο «μάστερ» των Δημοσίων Σχέσεων σε έναν ερμηνευτικό ρόλο-έκπληξη!

Μπορεί να είναι γνωστός ως «μάστερ» των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα, αφού ήταν ο πρώτος που τις καθιέρωσε επισήμως και με τον επαγγελματισμό που δικαιούται ο όρος, όμως από πάντα και για πάντα η μεγάλη αγάπη του επικεφαλής της DAVLAS AND PARΤNERS PR, της εταιρίας που παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας, ήταν η Όπερα, είναι το τραγούδι. Η αγάπη του Γιώργου Ντάβλα, η ξεκούραση του, η καρδιά και η ψυχή του είναι αφιερωμένα στο τραγούδι, και δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στα χρόνια, που έχει πάρει το μικρόφωνο -άλλοτε αυθόρμητα άλλοτε προγραμματισμένα- για να ερμηνεύσει από τις αγαπημένες του Άριες και το Summertime έως επιτυχίες της Μαρινέλλας και του Frank Sinatra , με πιο αγαπημένο το My Way. Έως αυτόν τον Ιούλιο…

Γιώργος Ντάβλας

Έως την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση του Ευθύμη Φιλίππου και της Αγγελικής Παπούλια, ευρέως γνωστοί στο σινεφίλ κοινό από την πολυετή συνεργασία τους με τον σπουδαίο δημιουργό και σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, για να ερμηνεύσει τα τραγούδια της πολυαναμενόμενης θεατρικής τους σύμπραξης στο έργο «Ετυμολογίες».

Στη νέα τους συνεργασία, οι διεθνώς καταξιωμένοι και βραβευμένοι Ευθύμης Φιλίππου και Αγγελική Παπούλια συν-σκηνοθετούν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, μια παράσταση που προσπαθεί να αναδείξει τη σημασία της αβεβαιότητας, της αμφισβήτησης και της ασάφειας σε σχέση με τη γλώσσα, την επικοινωνία και την εθνική ταυτότητα.

Σε ένα κτίριο-ορόσημο της ελληνικής ιστορίας, στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, παρακολουθούμε τη διάλεξη μιας εισηγήτριας που παραθέτει επινοημένες ετυμολογίες διαφόρων λέξεων της ελληνικής γλώσσας. Με εργαλείο τη γλώσσα και στοιχεία από τη μυθολογία, το νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου διερευνά τη σχέση ιστορίας και Ιστορίας· παρατηρεί το χάσμα ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια και τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το υποκειμενικό από το αντικειμενικό.

Κείμενο: Ευθύμης Φιλίππου
Σκηνοθεσία: Ευθύμης Φιλίππου, Αγγελική Παπούλια
Σκηνικός χώρος: Κλειώ Μπομπότη
Ενδυματολόγος: Βασιλεία Ροζάνα
Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Κασιμάτης
Μουσική: Παναγιώτης Μελίδης
Γραφιστικός σχεδιασμός: MNP Athens
Σχεδιασμός μακιγιάζ: Εύη Ζαφειροπούλου
Βοηθός σκηνοθετών: Κατερίνα Ρουσιάκη
Ερμηνεύουν: Ρένη Πιττακή, Αγγελική Παπούλια
Ερμηνευτής τραγουδιών: Γιώργος Ντάβλας
Εκτέλεση παραγωγής: Μαρία Δούρου / Vega Lyra

Info: Μέγαρο Παλαιάς Βουλής (Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13, Αθήνα 105 61)

18 έως 22 Ιουλίου στις 21:30, 19 & 21 Ιουλίου και στις 19:30 λόγω μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, επισκεφτείτε ΕΔΩ!

Καλή επιτυχία Γιώργο μου!

error: Content is protected !!