ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Νέα σειρά αντικειμένων στο Cycladic Shop εμπνευσμένη από τη νέα έκθεση «Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα»!

Με κάθε αγορά μας από το Cycladic Shop υποστηρίζουμε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το έργο του!

Εμπνευσμένη από την έκθεση «Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα», η νέα συλλογή του Cycladic Shop περιλαμβάνει συλλεκτικά T-shirts, posters, υφασμάτινα τσαντάκια και postcards με έργα-ορόσημα της Cindy Sherman, σχεδιασμένα αποκλειστικά για την έκθεση, με την ευγενική παραχώρηση της καλλιτέχνιδος και της Hauser & Wirth.

Υφασμάτινο τσαντάκι με φερμουάρ με εκτύπωση φωτογραφίας της Cindy Sherman, στο πλαίσιο της έκθεσης «Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα».
Υφασμάτινα τσαντάκια | €45-€55

Στο Cycladic Shop θα βρείτε και τον δίγλωσσο (ελληνικά-αγγλικά) συνοδευτικό κατάλογο της έκθεσης (264 σελίδων) με επισκόπηση των 102 έργων της, καθώς και φωτογραφικό υλικό από την παρουσίασή τους στους χώρους του Μεγάρου Σταθάτου. Την έκδοση προλογίζουν η Κασσάνδρα Μαρινοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και η Αφροδίτη Γκόνου, Σύμβουλος Προγράμματος Σύγχρονης Τέχνης Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Στον κατάλογο περιλαμβάνεται επίσης κείμενο της Flavia Frigeri, ιστορικού τέχνης και επιμελήτριας στη National Portrait Gallery του Λονδίνου. Επίσης, στο Cycladic Shop θα βρείτε επιλεγμένες εκδόσεις σχετικά με την διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα.

Κατάλογος Έκθεσης | €40
Ο δίγλωσσος συνοδευτικός κατάλογος της έκθεσης «Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα» περιλαμβάνει μία επισκόπηση των 102 έργων της έκθεσης, καθώς και φωτογραφικό υλικό από την παρουσίασή τους στους χώρους του Μεγάρου Σταθάτου.
Επιμέλεια έκδοσης: Μαρία Μπασαγιάννη

Yπενθυμίζεται πως η έκθεση Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα φιλοξενείται στο Μέγαρο Σταθάτου έως τις 4 Νοεμβρίου 2024. Πρόκειται για την πρώτη μουσειακή έκθεση με περισσότερα από 100 φωτογραφικά έργα της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδος στην Ελλάδα.

T-shirt| €50
T-shirt με εκτύπωση φωτογραφίας της Cindy Sherman, στο πλαίσιο της έκθεσης «Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα».
Untitled Film Still #58, 1980
© Cindy Sherman
Με την ευγενική παραχώρηση της καλλιτέχνιδος και της Hauser & Wirth

Μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται έργα από την πρώιμη σειρά φωτογραφιών Untitled Film Stills (1977-1980), καθώς και από τις σειρές Rear Screen Projections (1980), Centerfolds (1981) και Color Studies (1981-1982).  Η έκθεση πραγματοποιείται με κύριο χορηγό την Rolex.

Posters | €30-€50
Αφίσα έργου της Cindy Sherman, στο πλαίσιο της έκθεσης «Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα».
Untitled #92, 1981
© Cindy Sherman
Με την ευγενική παραχώρηση της καλλιτέχνιδος και της Hauser & Wirth
Posters | €30-€50
Αφίσα έργου της Cindy Sherman, στο πλαίσιο της έκθεσης «Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα».
Untitled #96, 1981
© Cindy Sherman
Με την ευγενική παραχώρηση της καλλιτέχνιδος και της Hauser & Wirth

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ με αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο.

error: Content is protected !!