ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μυθικό πάρτι της Naomi Campbell στο Island!

Το κορυφαίο top model και ο Omar Cherif Machichi οικοδεσπότες σε ένα μυθικό πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

H Naomi Campbell και ο Omar Cherif Machichi γιόρτασαν την επέτειο της ίδρυσης της εταιρείας τους Oc Travel LA με ένα μυθικό event στο Island. Το Grand Ciel ο μεγαλύτερος από τους χώρους εκδηλώσεων του Ιsland είχε μετατραπεί σε ένα αιγαιοπελαγίτικο beach club με bamboo διακοσμητικά στοιχεία και με ένα χειροποίητο υπέροχο bar που δέσποζε στο χώρο.

Χρύσανθος Πανάς, Naomi Campbell

Το εκπληκτικό menu  περιλάμβανε μεσογειακά πιάτα αλλά και pizza corner από τον ίδιο τον θρυλικό Ciro της Νάπολη.

Δυο stages είχαν στηθεί για τους DJs που ήρθαν ειδικά για το πάρτι από όλον τον κόσμο ενώ οι καλεσμένοι χόρευαν όλο το βράδυ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης όπου ακούστηκε και ελληνική μουσική. Η Naomi Cambell ευδιάθετη και χαμογελαστή, χόρευε συνεχώς ενώ απόλαυσε τα πυροτεχνήματα που έλουσαν τον ουρανό από δύο διαφορετικά ειδικά σκάφη μέσα στη θάλασσα και η βραδιά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τίποτα άλλο παρά μαγική.

Οι δίδυμες αδελφές Dj Mestiza απο την Ibiza

Καλεσμένοι άνθρωποι της μόδας της τέχνης και των επιχειρήσεων  από όλον τον κόσμο όπως ο σχεδιαστής της Dior και της Fendi Kim Jones ,ο γενικός  διευθυντής επικοινωνίας της LVMH , διάσημα μοντέλα όπως η Tina Kunakey, Έλληνες εφοπλιστές όπως ο Γιάννης Κούστας και Νίκος Τσάκος με τις συζύγους τους και πολλές ακόμα προσωπικότητες του διεθνούς jet set. 

Μια βραδιά υψηλών προδιαγραφών που υπογραμμίζει την δυναμική της Αθηναϊκής Ριβιέρας και τη σημασία του Island στον παγκόσμιο χάρτη της διασκέδαση και της φιλοξενίας.

error: Content is protected !!