ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κομψές ιστορίες που διαδραματίζονται στην καρδιά του Αυγούστου στις Σπέτσες!

Αν θέλεις να ζήσεις το πραγματικό νόημα των διακοπών, να διακόψεις δηλαδή για λίγες πολύτιμες ημέρες την κανονική ροή του προγράμματος σου, να πας κάπου που να μην ξέρεις και να μην σε ξέρει κανένας και να κάνεις οτιδήποτε άλλο από όσα συμβαίνουν στην ατζέντα της κανονικότητας σου, τότε επέλεξε ένα παραμεθόριο νησί, για να ζήσεις το όνειρο σου. Θα σου έλεγα να πας στη Λέρο ή στο Καστελόριζο, αλλά επειδή ήταν αδιαμφισβήτητα οι πιο δημοφιλείς προορισμοί των A-listers της Ευρώπης, που κέρδισαν τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι -και από ό,τι φαίνεται όσο κάποια άλλα famous νησιά κατρακυλάνε στον πάτο του κοινωνικού αποκλεισμού από τους highly stylish people, αυτά τα δύο θα κερδίζουν το πιο εκλεπτυσμένο κοινό και για πολλά πολλά ακόμα-, δεν θα σου το συνιστούσα. Αν όμως τις έχεις χαράξει ήδη τις πιο μοναχικές σου διαδρομές, έχεις «χορτάσει» καλοκαίρι και την καρδιά του Αυγούστου την φυλούσες για να βρεθείς εδώ που χτυπάει ο κοινωνικός παλμός του θέρους, τότε οι Σπέτσες είναι ο amazingly chic & cool μονόδρομος. Το γνωρίζεις καλά. Εδώ το γνωρίζει το Tatlet που το γράφει στα high profile χρονογραφήματα του. Το ξέρεις από τις προσκλήσεις που έχεις λάβει, από το snapchat του κοινωνικού γίγνεσθαι, που είναι όλο μαζεμένο σαν μία ολόχρυση κουκίδα στα «Hamptons της Ελλάδας», που περιλαμβάνουν τις Σπέτσες και τη Σπετσοπούλα, το Πόρτο Χέλι,  την Κοιλάδα, την Ερμιόνη, την Κόστα, και τον Άγιο Αιμιλιανό. Ναι, παρά το αδιαμφισβήτητο coolness του νησιού, έχεις πάντα την αίσθηση πως τα πάντα συμβαίνουν εδώ. Ίσως γιατί τα πιο ακριβοθώρητα πάρτι όντως διαδραματίζονται εδώ. Το νησί σφύζει από ζωή λοιπόν, έως τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, που θα επιστρέψει στους πιο ήρεμους ρυθμούς του.

Popping up at Spetses – the «It» Girl of the Saronic Gulf!

Τις πιο νευραλγικές ημέρες της καρδιάς του Αυγούστου λοιπόν, την Πέμπτη 15 Αυγούστου και την προχθεσινή Παρασκευή, επιλέξαμε με την Θέμις Ζουγανέλη, για να υποδεχθούμε σε Cocktails & Island Shopping όσους φίλους βρίσκονται αυτή τη εποχή στην ευρύτερη περιοχή, και να πάρουμε παρέα το aperitif μας, την ώρα που τα ολόλευκα περιγράμματα των Αρχοντικών βάφονται ρόδινα από τον απογευματινό ήλιο, και που τα φουσκωτά και τα τρεχαντήρια επιστρέφουν στην γαλήνια αγκαλιά του Παλιού Λιμανιού, από τους πίσω σμαραγδένιους κόλπους, όσο εμείς επιλέγουμε τις island chic δημιουργίες που υπογράφει η κόρη του «βασιλιά» της κοσμικής ζωής της παλιάς Μυκόνου, Κώστα Ζουγανέλη, και σύζυγος του Τάκη Κανελλόπουλου, γνωστή στις εκλεκτές πελάτισσες μεταξύ άλλων του Sabrina Cap-Ferrat, του La Fonda στην Biarritz, στο B Collect 9, στη Σαρδηνία, στο VIA COQUINA  στο Palm beach, στο Sabrina Monte-Carlo La Bahia, στο Μονακό και φυσικά του MATCHESFASHION και FARFETCH, Themis Z.

Αυτήν ακριβώς τη μαγική ώρα πραγματοποιείται το Afternoon cocktails & island shopping λοιπόν, εδώ που κάθε βράδυ διασκεδάζει η χρυσή νεολαία του διεθνούς jet-set, στο Bikini, εννοείται.

Θέμις Ζουγανέλη, Κατερίνα Κατόπη, Φαίη Μπέη

Όσοι βρέθηκαν στις Σπέτσες λοιπόν ή στην ευρύτερη γειτονιά τους, το Fay’s Control υποδέχθηκε μία από τις πιο καταξιωμένες designers που λατρεύουν τα «It» Girls και οι blue-blooded της Ευρώπης, γνωστή για τα μοτίβα της που γοήτευσαν το Dior Maison και το Atelier Swarovski, την σχεδιάστρια που που υπογράφει την ελληνική εκδοχή του true elegance και του island chic, και ανταποκριθήκαν με ενθουσιασμό στη πρόσκληση να πάρουμε παρέα τα απογευματινά μας aperitif όσο η δημιουργός του διεθνούς lifestyle brand Themis Z, μας ξεναγεί στις δημιουργίες της, που συνοδεύουν τις πιο κομψές στιγμές των ομορφότερων καλοκαιριών μας.

Κάθε καλοκαίρι εδώ: Θέμις Ζουγανέλη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Φαίη Μπέη

Το όνομα της Θέμις Ζουγανέλη βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στις ατζέντες της παγκόσμιας ελίτ μιας και έχει επιμεληθεί μερικές από τις πιο κομψές οικίες σπίτια στις πιο αριστοκρατικές γειτονιές του κόσμου, ενώ τα τελευταία χρόνια εμπνεύστηκε το lifestyle brand «Themis Z», βάζοντας την υπογραφή της αρχικά σε objects για το σπίτι, πλέον και στις ready to wear δημιουργίες.

Η αρμονία, ο εκλεκτισμός και η κοσμοπολίτικη αύρα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του THEMIS Z, του πρώτου luxury lifestyle brand, εμπνευσμένο από το island chic look.

Ο Οίκος Christies και τα μεγαλύτερα γραφεία Interior Design από την Ελβετία, το Λονδίνο και την Νέα Υόρκη την έχουν ξεχωρίσει για την effortless chic υπογραφή της, ενώ το όνομα της εκτοξεύτηκε όταν σχεδίασε σερβίτσια για τον οίκο Dior, τα οποία μπορείς κανείς να βρει-όχι με μεγάλη ευκολία, αφού γίνονται ανάρπαστα- στην πιο κομψή διεύθυνση του Παρισιού, στο 30 της Avenue Montaigne 75008.

Η Αλιν Σπανού και η Ιωάννα Σακελλαρίου, με το iconic Aetheria One Shoulder Maxi Silk Dress beautifully embellished with the Kallos design in gold foil, σίγουρα η πιο περιζήτητη δημιουργία της συλλογής

Αυτά είναι τα καλύτερα στιγμιότυπα ενός αξέχαστου διήμερου, που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Αυγούστου, στο ομορφότερο σημείο του Παλιού Λιμανιού, με τα χρώματα των Σπετσών την ώρα που δύει ο ήλιος να συναγωνίζονται σε ομορφιά τα χρώματα των δημιουργιών της Θέμιδος Ζουγανέλη.

Κομψές ιστορίες που διαδραματίζονται στην καρδιά του Αυγούστου, στις Σπέτσες πάντα…

error: Content is protected !!