ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Creed αφιέρωσε στα νέα της αρώματα Ελληνικές ονομασίες και το γεγονός τιμήθηκε με ένα exclusive dinner!

Μιας που ο Σεπτέμβριος είναι (παραδοσιακά) ο μήνας που το House of Creed, ο εμβληματικός οίκος στο σύμπαν των αρωμάτων, παρουσιάζει σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου τα δύο νέα αριστουργήματά του που φέρουν ελληνικές ονομασίες, στην Αθήνα τιμήθηκαν ιδιαιτέρως και παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός εκλεκτού δείπνου το Centaurus (Κένταυρος) και το Delphinus (Δελφίνος) που συνθέτουν τη νέα σειρά The Amber Universe που είναι εμπνευσμένη από τους δύο θρυλικούς αστερισμούς.

Τη βραδιά της Πανσελήνου, στη δύση του ηλίου, στην ακτή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τα αρώματα Centaurus και Delphinus έλαμψαν μέσα από τις σαγηνευτικές τους ιστορίες: Το Centaurus αντλεί έμπνευση από τον αστερισμό του Κενταύρου, έναν από τους μεγαλύτερους στον νυχτερινό ουρανό. Εκφράζοντας την έντονη λάμψη των αστεριών του Κενταύρου μέσα στο άπειρο του διαστήματος, το Centaurus είναι ένα χαρισματικό άρωμα με ένα τολμηρό μείγμα συστατικών: Φλογερά φωτεινό, με ευδιάκριτες και ισορροπημένες νότες καπνού, ροζ πιπέρι, κάρδαμο, κανέλα, πληθωρικό σανδαλόξυλο, patchouli, Bourbon βανίλια και σπόρους tonka που του χαρίζουν έναν μυστηριώδη αισθησιασμό.

Το Delphinus στηρίζει την ονομασία του στον αστερισμό του Δελφίνου, μια συστάδα αστεριών που κάποτε καθοδηγούσε ταξιδιώτες και ενέπνεε τους ονειροπόλους. Εκπέμπει μια αρωματική λάμψη που αφήνει αινιγματικά το αποτύπωμά της στο χώρο.

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΡΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

Τα δύο αρώματα παρουσιάστηκαν σε ένα κλειστό κύκλο φίλων της Creed που μυήθηκαν στις αφηγήσεις, τη μαεστρία και τα τεχνικά μυστικά του ιστορικού Οίκου, σε ένα prive dinner στο εστιατόριο Bungalow 7, υπό το φως των κεριών και της Πανσελήνου.

error: Content is protected !!