ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Γκαλερί Tsantilis Art πλημμύρισε από τα εντυπωσιακά “Reflections” της Marina Leon!


Η Marina Leon παρουσιάζει μια σειρά από δεκαπέντε installations στα οποία συνδυάζει τη ζωγραφική σε καμβά με την κατασκευή από σύγχρονα βιομηχανικά υλικά, όπως μέταλλο και Plexiglas.
Το Fay’s Control ήταν εκεί.

Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο έδωσε το παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης “Reflections” της σημαντικής Ελληνίδας εικαστικού Marina Leon στην Γκαλερί Tsantilis Art, μια από τις παλαιότερες, αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.

Follow me…

Η Marina Leon γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της Νέα Υόρκη. Με αφετηρία τις τάσεις της σύγχρονης καλλιτεχνικής σκηνής αλλά και τις εμπειρίες της, φιλοτεχνεί τα έργα της με πληθώρα τεχνοτροπικών επιλογών.

Μαρί Κωνσταντακάτου Γιάννης Κεντ Marina Leon Αχιλλέας Τσαντίλης Εύα Αγγελοπούλου
Marina Leon Γιώργος Βουλγαράκης
Σωτήρης Πολύζος Αχιλλέας Τσαντίλης Marina Leon Ανδρέας Κονδύλης ( Δήμαρχος Αλίμου )

Δημιουργίες της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην έκθεση “Reflections” παρουσιάζει μια σειρά από δεκαπέντε installations στα οποία έχει συνδυάσει τη ζωγραφική σε καμβά με την κατασκευή από σύγχρονα βιομηχανικά υλικά, όπως μέταλλο και Plexiglas.

Οι μεταλλικές επιφάνειες των έργων φέρουν δεκαπέντε φιλοσοφικές ρήσεις, φιλοτεχνημένες με laser cutting. Τα ζωγραφικά έργα της Leon αποκαλύπτονται από τα κενά των γραμμάτων στις μεταλλικές επιφάνειες.

Άγη Καραγιάννη Ιωάννα Σακελαρίου Μαρίλια Βαζαίου

Η ομάδα της Γκαλερί Tsantilis Art, ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας.

Αλεξάνδρα Πάλλη Γιαννακοπούλου
Σίσσυ Φειδά Marina Leon

Οι συνεργάτες με τη σειρά τους, είτε πρόκειται για πολιτιστικούς φορείς και μουσεία, είτε για μεμονωμένους ιδιώτες συλλέκτες και αγοραστές, έχουν τη βεβαιότητα ότι απολαμβάνουν της καλύτερης εξυπηρέτησης και εισπράττουν προηγμένη τεχνογνωσία.

Ντόλη Φατσέα
Κρίστεν Λαμπάκι
Κατερίνα Καρανάσου Νούλη Ξενιτίδου
Αχιλλέας Τσαντίλης, Γιώργος Βουλγαράκης
Φαίη Μπέη Νικόλας Κατσαρός Κατερίνα Καμίση
Μαρί Κωνσταντακάτου Γιάννης Κεντ Marina Leon
Αλέξανδρος Λεμονής Μπουμπού Μπαρμπαλιά Στέλλα Μέλιγκαν Κατερίνα Κομνηνού Σίσσυ Φειδά
Ιωάννα Στασινοπούλου Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη
Φαίη Μπέη, Αχιλλέας Τσαντίλης

Φωτογραφίες: Papadakis Press, Fay’s Control

error: Content is protected !!