ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ευτυχία είναι: Patrón Palomas & Margaritas στη καυτή άμμο!

Αυτά είναι τα ομορφότερα στιγμιότυπα από το sunset cocktail party!

Καυτή άμμος, πρασινογάλανα νερά, θερινή ραστώνη, instagram-ικά ηλιοβασιλέματα, δροσερή σκιά και τα αγαπημένα «tequila cocktails» της μόδας, Margarita και Paloma, φτιαγμένα με Patrón super premium τεκίλα, είναι ο ονειρεμένος συνδυασμός που βρίσκει κανείς πια στο boho beach lounge της Patrón στο Privilege της πανέμορφης Astir Beach, καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για όλη την Αθήνα!

Η παρουσίαση του concept έγινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την περασμένη Τρίτη, με ένα λαμπερό sunset cocktail party, που συγκέντρωσε τους πιστούς φίλους της πιο δημοφιλούς τεκίλας στον κόσμο.

Ανάμεσά τους ο ράπερ Light και η pop star Josephine, οι τηλεπαρουσιάστριες Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ζενεβιέβ Μαζαρή και Μπέττυ Μαγγίρα, οι mega-influencers Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, και πολλοί άλλοι.

Η αξέχαστη βραδιά συνεχίστηκε με ατμοσφαιρικό δείπνο με Patrón cocktail pairing στο εστιατόριο Privilege δίπλα στο κύμα, με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο να ανεβαίνει στα decks για ένα dj set-έκπληξη.

Φέτος απολαύστε υπεύθυνα την super premium οικογένεια της Patrón σκέτη, με τόνικ ή σε ευφάνταστες cocktail δημιουργίες στην Astir Beach και κάνετε αυτό το καλοκαίρι μοναδικό!

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Γιώργος Μαυρόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος
Ζέτα Τσακούμη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Δημήτρης Αλεξάνδρου & Light
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Μπέττυ Μαγγίρα

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!