ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αύγουστος με άρωμα Μανταρίνι & Πορτοκάλι!

Είναι η πιο αγαπημένη μου μέρα του καλοκαιριού. Μα τι λέω? Ολόκληρου του χρόνου. Καλύτερη και από αυτή των γενεθλίων μου και από την Πρωτοχρονιά ακόμα. Είναι η ημέρα που κάνω τα τελευταία μου ψώνια πριν φύγω για τις μεγάλες διακοπές του Αυγούστου. Στις Σπέτσες πάντα. Τα «απαραίτητα» μου. Αυτά, που αν μου λείψουν, θα μου λείψουν. Και τα τελευταία χρόνια, στην κορυφή των απολύτως απαραιτήτων μου, όχι μόνο στις διακοπές μου, αλλά κάθε μέρα, κάθε ώρα, είναι η σειρά Mandarin & Orange του αγαπημένου μου -και όλων μας- Ελληνικού brand Fresh Line! Τα Fresh Line τα αγαπάω από πάντα. Από το 1992, δηλαδή, που μας χαρίζει μοναδικές εμπειρίες ομορφιάς και αναζωογόνησης, θέτοντας μας νέα πρότυπα, προτείνοντας μας φυσικά καλλυντικά και φόρμουλες που περιλαμβάνουν πλήθος αιθέριων ελαίων, εκχυλίσματα, βιολογικά λάδια και βιταμίνες, με κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

Τα Fresh Line τα αγαπώ από πάντα λοιπόν. Την σειρά Mandarin & Orange την έχω λατρέψει από τότε που η φίλη μου, Μάυρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου, μου την έστειλε ολοκληρωμένη σαν δώρο, και έκτοτε δεν την αλλάζω με οποιαδήποτε άλλη. Ακόμα και το άρωμα μου, φροντίζω να έχει πάντα νότες εσπεριδοειδών ώστε να ταιριάζει με το shower gel, το shower scrub, το γαλάκτωμα και το body spray από αιθέρια έλαια ελληνικού πορτοκαλιού και μανταρινιού από τη Χίο.

Έτσι χθες, όταν πήγαμε με την Ελμίνα στο νέο κατάστημα της Fresh Line στον πρώτο όροφο του Golden Hall, αφού της υποσχέθηκα πως θα δοκιμάσουμε κάθε παλιά και αγαπημένη αλλά και νέα σειρά για καθαρισμό και τόνωση του προσώπου, κρέμες, ορούς και λάδια, sheets masks, θεραπείες μαλλιών, αντηλιακά και ό,τι άλλο νέο προϊόν έχει να μας προτείνει η αγαπημένη ελληνική εταιρεία που παράγει πάνω από 300 φυσικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος βασισμένα σε παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές αλλά και στην αρχαία ελληνική αρωματοθεραπεία και βοτανοθεραπεία, στο τέλος θα καταλήξουμε στα αρώματα που θέλουμε να μυρίζει ο Αύγουστος μας!

Μέχρι σήμερα, η Fresh Line διατηρεί ακόμη προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι – χωρίς τη χρήση μηχανημάτων – με παραδοσιακές, σπιτικές μεθόδους όπως στερεά σαμπουάν με βότανα, μηλόξυδο λάμψης για τα μαλλιά, μείγματα ελαίων, απολέπιση με χοντρό θαλασσινό αλάτι, σαπούνια με πολυφασικά σχέδια κλπ.

Με μοναδική τεχνογνωσία και αγάπη για την παράδοση, η Fresh Line μετατρέπει τα δώρα της ελληνικής γης σε πολυτελή προϊόντα περιποίησης σώματος, μαλλιών και προσώπου, με υψηλά ποσοστά φυσικότητας. 

Κάθε δημιουργία, είναι μια ιστορία έρευνας, επιστήμης και σεβασμού προς τη φύση, αντικατοπτρίζοντας την ψυχή της Ελλάδας. Με έμπνευση από τον ελληνικό ήλιο, η Fresh Line αναζητά την ομορφιά σε κάθε στιγμή, και υιοθετώντας μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία δημιουργεί καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα. 

Αποκαλύπτοντας την αγνότητα και την αρμονία των φυσικών συστατικών, η Fresh Line αναπτύσσει αποτελεσματικές συνθέσεις με υφές που προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας, και αρώματα που ξυπνούν συναισθήματα και μνήμες. 

Πέρα από όλα τα παραπάνω και από οτιδήποτε άλλο (ακόμα και από τα μοναδικά της έλαια μανταρινιού και πορτοκαλιού, που τόσο φρέσκα δεν θα βρεις πουθενά αλλού) αγαπώ την Fresh Line γιατί πιστεύει στην αστείρευτη δύναμη της προσφοράς.

Για την ιστορία, από το νέο αυτό κατάστημα στον πρώτο όροφο του Golden Hall, η Ελμίνα επέλεξε την ολοκληρωμένη σειρά με άρωμα Pomegranate & Cranberry με εκχύλισμα ροδιού, που έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελεί πλούσια πηγή βιταμίνης Β5 και C, το Αντηλιακό Γαλάκτωμα Helios SPF30 για Πρόσωπο & Σώμα με έλαιο φραγκόσυκου, βιολογικό έλαιο καρύδας & βιταμίνη Ε και Χειροποίητα Σαπούνια, εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα και τα αρώματα του Αιγαίου. Εγώ περιττό να σου πω τι πήρα (για άλλη μία φορά)…σωστά?

error: Content is protected !!