ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα έγιναν στο δείπνο, για 40 μόλις καλεσμένους, προς τιμήν της Chiara Ferragni στο Athénée!

Ένα βράδυ πριν το ταξίδι μου στο Positano, και ό,τι γράφει η ατζέντα διαδραματίζεται στο κέντρο της Αθήνας. Η Chiara Ferragni έχει δώσει ραντεβού με τους Έλληνες θαυμαστές της στο Notos Department Stores για την παρουσίαση της σειράς Chiara Ferragni Make-Up, το πρόσφατα ανακαινισμένο εστιατόριο GB Roof Garden Restaurant, στην κορυφή του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, πραγματοποιεί το επίσημο opening με μια ξεχωριστή εκδήλωση για δημοσιογράφους και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που πραγματοποιείται στο ειδυλλιακό Bar8 του εστιατορίου, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται legendary, με ένα δείπνο για 40 μόλις καλεσμένους προς τιμήν της διάσημης blogger και entrepreneur.

Η λαμπερή βραδιά κορυφώθηκε με ένα VIP δείπνο στο εμβληματικό Athénée, όπου η Chiara Ferragni υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη κομψότητα.

Το Athénée, με την εκλεπτυσμένη αισθητική του και τη διαχρονική του αύρα, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για το ιδιαίτερο αυτό δείπνο ενώ η βραδιά κύλησε σε φιλόξενο και χαρούμενο κλίμα.

Χρύσανθος Πανάς, Chiara Ferragni
Ευγενία Χανδρή – Θεόδωρος Γιαννούσης
Ελμίνα Κατσαρού, Φαίη Μπέη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Αλεξία Παπανδρέου – Ανέστης Ευαγγελόπουλος – Μαρίνα Βερνίκου
Χρύσανθος Πανάς – Μιμή Ντενίση
Νάντια Φειδάκη – Αναστασία Καίσαρη
Με την Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας των πολυκαταστημάτων Notos Department Stores, Ζωή Πυθαρούλη

Οι μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις και η άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί μια αξέχαστη βραδιά.

Βαλέρια Τάραντο – Μιχάλης Παπαέλληνας

Οι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων επιφανείς προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, των media και του επιχειρείν, πέρασαν ευχάριστες στιγμές ανταλλάσσοντας σκέψεις και ιδέες.

Και τι δεν ακούσαμε πριν την άφιξη της Chiara Ferragni για την Chiara Ferragni… Πως είναι κουρασμένη, πως δεν θέλει να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει με τους καλεσμένους της βραδιάς, και πόσα ακόμη που αντί να προστατέψουν τη φήμη της πρώτης influencer που έκανε διάσημες όσες ακολούθησαν και έδωσε κύρος και πρωτοφανή δύναμη στο blogging, τελικώς εκτέθηκαν οι ίδιοι, αφού η 37χρονη entrepreneur, όχι μόνο ήταν φιλική και γλυκιά με όλους και με κάθε έναν ξεχωριστά, αλλά είχε και κάτι να συζητήσει με τους καλεσμένους της βραδιάς, περιστατικά να θυμηθεί από προηγούμενες επισκέψεις της στη χώρα μας, αλλά και να σχολιάσει με ένα έξυπνο και διακρατικό χιούμορ όσα πρόσεχε και της κινούσαν την περιέργεια.

To make the story short, η Chiara Ferragni, άφησε να εννοηθούν (χωρίς να τους επιδείξει) τους καλούς της τρόπους, σκεπάζοντας την βραδιά με ένα πέπλο καλής ενέργειας, που το κέντησε η ίδια με την ευγένεια και την αμεσότητα της.

error: Content is protected !!