ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τo opening party του Marc O’Polo στο Golden Hall και το παλτό που αποτέλεσε τη πρώτη μου αγορά για τη νέα σεζόν!

Ένα απόγευμα πριν τη πρόσφατη απόδραση μου στην Κω και στην Λέρο, βρίσκομαι στον πρώτο όροφο του Golden Hall, όπου η Marc O’Polo γιορτάζει τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του brand, με ένα εντυπωσιακό event που συγκεντρώνει λάτρεις της μόδας, εκπροσώπους των media, influencers και content creators.

FOLLOW ME…

Το νέο κατάστημα, με την κομψή και καθαρή αισθητική του, με κερδίζει από τη πρώτη στιγμή, ενώ αντικατοπτρίζει απόλυτα τη δέσμευση του brand για διαχρονικό design με έμφαση στη βιωσιμότητα.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ GOLDEN HALL

Έστω κι αν το περιεχόμενο της βαλίτσας για το αυριανό μου ταξίδι στο συγκλονιστικό αυτό άκρο του Αιγαίου αποτελείται από βαμβακερά καφτάνια, μαγιό και sunny dresses, η νέα συλλογή FW24 της Marc O’Polo με προσκαλεί σε έναν υπέροχο χειμώνα, που ανυπομονώ να ζήσω. Και να φορέσω….

Οι καλεσμένοι έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά τη νέα συλλογή FW24 της Marc O’Polo, με κεντρικά πρόσωπα το supermodel και παγκόσμιο icon Gisele Bündchen και τον Γερμανό ποδοσφαιριστή παγκοσμίου φήμης Toni Kroos.

H Gisele, γνωστή για την κομψότητα και την αφοσίωσή της σε περιβαλλοντικές δράσεις, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της FW24 συλλογής, εκφράζοντας τις αξίες της Marc O’Polo που συνδυάζουν το στυλ με την υπευθυνότητα.

Αντίστοιχα, o Kroos μέσα από τον τρόπο ζωής του προβάλει τα ιδανικά του brand, όπως η ποιότητα και η βιωσιμότητα, συνδυάζοντας την αθλητική αριστεία με έναν σύγχρονο και άνετο τρόπο ζωής.

Τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία συλλογή, περιλαμβάνουν πολυτελή και ταυτόχρονα βιώσιμα κομμάτια, όπως πουλόβερ από πιστοποιημένο μαλλί και παντελόνια σε μοντέρνα γραμμή, που δίνουν μια νέα, δυναμική διάσταση στο μίνιμαλ στυλ.

ΝΑΣΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ΜΙΝΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ, ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, VIRGINIA WILLS

Χαιρετάω γνωστούς, φίλους και συνεργάτες, αλλά ξέρω από τώρα πως αύριο το πρωί, πριν από το γυμναστήριο και πριν από το αεροδρόμιο, θα είμαι πάλι εδώ, σε αυτό το πραγματικά υπέροχο κατάστημα, για να δοκιμάσω το παλτό που ξέρω πως θα είναι η πρώτη μου αγορά για αυτόν τον χειμώνα.

Follow me…

Η Marc O’Polo ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη το 1967, και το όραμα των ιδρυτών ήταν να δημιουργήσουν μόδα ανθεκτική και κατασκευασμένη από φυσικά υφάσματα – διαχρονική, αλλά σε αρμονία με τις τελευταίες τάσεις. Αυτό το όραμα εξακολουθεί να καθοδηγεί και να εμπνέει τη μάρκα σήμερα.

Βρίσκομαι ανάμεσα σε μία συλλογή που με ταξιδεύει νοερά στη Στοκχόλμη και στην αισθητική της, που ταυτίζεται απόλυτα με τη δική μου.

Δοκιμάζω το παλτό, που έχω ερωτευτεί από χθες το απόγευμα και αποφασίζω μέσα σε μία στιγμή πως αυτή θα είναι και η πρώτη μου αγορά για αυτή τη σεζόν, που απλώνεται μπροστά μας γεμάτη υποσχέσεις.

Αυτός θα είναι ένας -πολύ- όμορφος χειμώνας. Στο λέω εγώ….

I’m just wintering…

Φωτογραφίες: Papadakis Press, Fay’s Control

error: Content is protected !!