ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο κομψός γάμος του Λεωνίδα Βροντίση και της Άλκηστις Πουλοπούλου στη μαγευτική Άνδρο!

Στην καρδιά της πανέμορφης Άνδρου η ηθοποιός Άλκηστις Πουλοπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, εφοπλιστή Λεωνίδα Βροντίση.

Το ζευγάρι επέλεξε την εκκλησία της Παναγίας της Θεοσκέπαστης που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στην παραθαλάσσια περιοχή Παραπόρτι της Χώρας για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης.

Η ευτυχισμένη ηθοποιός έλαμπε μέσα στο custom made νυφικό της που έφερε την υπογραφή Vera Wang κι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τις πιο κομψές παράνυμφους που ήταν ντυμένες με δημιουργίες των Deux Hommes.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ μετά το μυστήριο το ζευγάρι και οι εκλεκτοί καλεσμένοι μεταφέρθηκαν περπατώντας στο location του πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό αγρόκτημα του γαμπρού.

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό όπου η υψηλή αισθητική της διακόσμησης που επιμελήθηκε η ομάδα των DeplanV και η φυσική ομορφιά του τοπίου απέπνεαν έναν αέρα ρομαντισμού και αυθεντικότητας, το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του προσφέροντας ένα δείπνο υψηλών προδιαγραφών και μια αξέχαστη νύχτα η οποία ξεχείλιζε από χαρά, ζεστασιά, αγάπη και πολύ χορό.

Στα highlights της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα που επιμελήθηκε ο pastry chef και φίλος του ζευγαριού Στέλιος Παρλιάρος, η στιγμή που η νύφη αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αγαπημένο της αλλά και η εμφάνιση-έκπληξη του διάσημου μουσικού και προσωπικού φίλου της ηθοποιού Rufus Wainwright ο οποίος αφιέρωσε μερικά από τα iconic τραγούδια του στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Rufus Wainwright

Να ζήσετε!

error: Content is protected !!